aniey's FotoPage

By: aniey mokhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 19-Sep-2008 12:10 Email | Share | | Bookmark
Hello...saLam PerKenaLan...

inilah anie....
anak yang sulung...ADRIANA HAZIQAH
Puteri ke-2...Afrina Hadirah
View all 4 photos...
Assalammualakum.....

Hai semua...saya org baru kat sini.. emmm interesting jugak rasanyer bila ader fotopages nie ye...
Actually anie nie pada dasarnyer tak minat sangat nak wat fotopages nie atau yang seakatan dengan nyer (myspace, friendster,blog dll)heheheh..sbb yer anie nie tak kreatif n tak pandai nak memikir untuk buat benda-benda nie tetambah nak membina ayat erghhhhhhhh cukup benak kikikiki ( tak benak pun sajer je) ...heheheeh ... ..

Pada mula nyer sajer suka baca org punya fotopage nie tak kisah ler cita pasal aper pun...Diantara fotopages atau blogger yang selalu anie singgah nienafaiz,Diba_79,Mamafami, Kak Liza,mamazieza.. ish banyak ler( padahal malas nak tulis.. )..

Takpelah kat bawah nie ader biaodata anie untuk pengenalan diri anie buat semua yang sudi menyinggah,nak tambah kawan,nak ajak ngumpat ker...aper-aperlah hehehehe ...

So JOIN me

>> nama ku khairulaini bt mohd mokhtar (tapi org panggil anie)
>>duduk kat cheras
>>anak sulung
>>baru usia 26tahun
>>ibu kepada 2 org puteri
>>berpelajaran setakat diploma ajer hehehehe ( ingat nak belajar tinngi lagi tapi sbb gatai nak khawin heheh)
>>minat pada masakan juga tetambah pada yang popular skang nie cupcake..atau pun berborak aper segala topik pun( semua balun layannnnnnnnn).....

Oklah kot sampai sini ajer..nanti anie update lagi page nie yer

Salam Perkenalan Pada Semua...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net